Åkersberga Hyresmaskiner AB

Din butik för Skog & Trädgård!

Behöver du hyra eller köpa maskiner i något sammanhang, vi har dem eller skaffar dem. Titta in till oss eller slå en signal så ordnar vi det du behöver. Här finns i stort sett allt mellan himmel och jord, allt ifrån lastmaskiner och grävare ner till precisionsverktyg för finkänsliga arbeten. 

Vi har mångårig kunskap inom vårt område. När ni som kund hyr en maskin av oss får ni hjälp med att välja precis rätt maskin, så att ni når ett bra resultat med det arbete ni ska utföra. Kanske funderar ni på om ni ska hyra eller om ni ska köpa? Åkersberga Hyresmaskiner vet svaret!

Personlig service

När ni köper eller hyr en maskin hos oss är den tankad och färdig för användning. Vi ger också personliga instruktioner hur maskinen bäst handhas. Åkersberga Hyresmaskiner har också möjlighet att ta hem maskiner utanför sitt ordinarie butikssortiment.

Våra kunder är entreprenadföretag, främst inom mark-, bygg-, trädgårds- och anläggningsbranschen men också alla typer av fastighetsskötare samt privatpersoner, med villa eller fritidshus, även häst- och stallägare.

Reparation och underhåll

Vi är auktoriserad verkstad för Husqvarna, Flymo, Partner, Jonsered, Stihl, Viking, Stiga, Honda, Tanaka, Toro, Klippo, Tecumseh, Briggs & Stratton samt Muck-truck. Vi utför även verkstadsarbeten för GIANT minilastmaskiner.

Dessutom servar vi och reparerar glättare och markvibratorer. Vi har en egen verkstad för släpvagnar av alla sorter och monterar dragkrokar, luftfjädringar samt sandaggregat och plogutrustningar.Er belåtenhet - Vår glädje!

Välkommen till butiken på Sågvägen 7 i Åkersberga

Peter Wester med personal

Kontaktuppgifter

Kontakt: Peter Wester

Telefon: 08-540 600 95

Hemsida: www.hyresmaskiner.se

Referensbilder