Birka Bygg & Fastighetsservice

Birka Bygg & Fastighetsservice

Jag som driver Birka Bygg & Fastighetsservice heter Hacke Ån. Jag har varit egen företagare sedan 2002. Jag har jobbat som byggare hela mitt yrkesverksamma liv, sedan 19-års ålder, så jag är nog snart uppe i 30 års erfarenhet. På fritiden är jag gärna med min son, eller kör bilracing. Under vinterhalvårets helger åker jag ofta till Funäsdalen där jag har uppdrag som snöskoterguide.

Jag har jobbat med det mesta inom byggnation, från små till stora byggen. Jag renoverar inne och ute, bygger nytt och lägger tak. 

Som anställd har jag varit arbetsledare i större projekt. Under ca 5 år från att jag hade startat min firma arbetade jag fortfarande som fastighetsskötare åt min tidigare arbetsgivare. Det släppte jag helt 2007 och har nu i 10 år helt arbetat i egen regi. Tack var mina många år i branschen har jag ett bra kontaktnät och jag kan åta mig både mindre och större uppdrag som att bygga lösvirkeshus. Mitt företag är miljöcertifierat och det är viktigt för mig att göra ett bra arbete. Att göra ett bra jobb och sedan få referenskunder är absolut det viktigaste för mig.

Jag kan hjälpa dig med:

Hela hus i lösvirke (ej modulhus)

Tillbyggnader

Utbyggnader

Husgrunder 

Tak

Köksrenoveringar

Övrig renovering


Nedan ser du lite referensbilder, fler finns på min hemsida - se länk.

Välkommen att kontakta mig!


Ps. Om jag inte svarar direkt är det för att jag står ofta och jobbar med händerna och har svårt att prata just då. Prata in ett meddelande, sms:a eller mejla så återkommer jag snarast möjligt. Ds.

Kontaktuppgifter

Kontakt: Hacke Ån

Telefon: 073-032 57 98

Referensbilder