Blidö Centralrör AB

VVS Tjänster och byggnadstjänster sedan 1996

Jag som driver Blidö Centralrör heter Kenneth Tärnsby och har varit verksam inom VVS-branschen sedan 1978. I företaget arbetar även rörmontören Tommy Tärnsby. Vårt främsta mål är att du som kund ska få en leverans som ger dig största möjliga nytta.

Vi håller oss hela tiden uppdaterade med allt det nya som händer på marknaden. Du ska få en modern och hållbar installation och när det gäller service av befintliga anläggningar tipsar vi om vad du i framtiden kan välja att förändra och förbättra.

Vårt uppdrag kan alltså handla om allt från serviceuppdrag och nyinstallationer, till omfattande entreprenader där vi tar totalansvar för alla installationer. Du som kund har då en enda kontakt vilket är bekvämt och underlättar projektets genomförandeprocess. Vi är måna om att leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet som motsvarar dina förväntningar, behov och krav.

Det händer mycket nytt i branschen och vi håller oss uppdaterade. Kontakta oss gärna så snart du börjar fundera på en installation i din fastighet. Vi berättar och ger råd. Det är bra att diskutera igenom projektet noga innan genomförandet så att tillvägagångssätt och materialval blir det bästa möjliga. Vi strävar alltid efter att du som kund blir så nöjd med vårt arbete att du rekommenderar oss vidare till andra.

Vi utför bland annat:

- Rörinstallation och service

- Rörmokeri

- VVS

- Regnvattenåtervinningsinstallationer

- Värmepumpsinstallationer

Vi hjälper också ofta till med installationer av kommunalt vatten och avlopp i Norrtälje kommun med omnejd.

Vi är självklart godkända via organisationen "Säker Vatteninstallion", se länk för mer information

Auktorisation Säker Vatten

Avloppsguiden - läs mer

Cipax - hålbara avlopp

Facebook - bilder och berättelser om våra utförda jobb

Ring oss så pratar vi! Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter

Kontakt: Kenneth Tärnsby

Telefon: 070-829 96 14

Hemsida: www.bcror.se

Referensbilder