Came Redovisning


En modern redovisningsbyrå skapar trygghet

Välkommen till Came Redovisning och Annika Söderstedt AB! Med många års erfarenhet från arbete med ekonomi och redovisning kan jag erbjuda dig en modern och bred ekonomitjänst där vi tillsammans diskuterar fram vad som passar dig och ditt företag bäst. Jag har en bakgrund som företagsrådgivare i bank sedan tidigare, och är van att arbeta strukturerat och möta mina kunder på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Alla frågor är välkomna!

Jag arbetar med traditionellt löpande redovisning och bokslut men är intresserad av den nya tekniken som underlättar enormt mycket för dig som kund. Bland annat kan du på ett enkelt sätt fotografera eller skanna dina fakturor och på så sätt snabbt och smidigt få över de till mig för bokföring. Allt som underlättar och snabbar upp är av godo. Momsdeklarationen blir lättare och vi kan istället lägga mer tid på den viktiga analysen, det vill säga vad du ska fokusera på i ditt företag för att uppnå en stabil och växande lönsamhet. 

Anlita mig för redovisning, bokslut, skatteplanering, faktureringshjälp, när du ska starta eget bolag, om du ska avveckla ett bolag, och för all tänkbar rådgivning inom det ekonomiska området. 

Varmt välkommen att ringa eller maila, så talas vi vid om dina behov. 

Annika Söderstedt

Titta gärna in på min hemsida här invid. Där finns mycket matnyttigt att studera. Likaså är min Facebooksida som en ""blogg" där jag löpande lägger upp viktiga nyheter inom ekonomi- och redovisningsområdet. Gilla min Facebook-sida så får du löpande uppdateringar. 

https://www.facebook.com/CAME-Redovisning-192975087468656/


Kontaktuppgifter

Kontakt: Annika Söderstedt

Telefon: 076-552 55 56

Hemsida: cameredovisning.se

Referensbilder