Friska Fläktar - Kyl & Värme AB

Njut av den friska luften - även inne

Jag som driver Friska fläktar heter Clarence Lundberg. Tillsammans med mina anställda kan vi hjälpa dig med råd kring värme och kyla, i hemmet, sommarstugan, på företaget och för kylrummet. Företaget startades 1978 och efter många års erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta den bästa lösningen, vi är alltid uppdaterade och använder den senaste tekniken.

Tillsammans med min personal säljer- och installerar vi värmepumpsanläggningar och kylsystem i Norrtälje, Roslagen och i de delar av Stockholms Skärgård som är i höjd med Norrtälje. Vårt jobb är att ge dig råd och hjälp att installera rätt system för just dig. Vi hjälper dig att kunna styra inomhusklimatet, värme eller kyla.

Det är oerhört viktigt att andas fräsch luft, för att må bättre och för att orka arbeta. Luft som är ren från föroreningar och som har rätt temperatur ger en stor skillnad i välmående. Nästan alltid är det även en besparing att byta till ett modernt luftsystem – både för kall och varm luft. Din uppvärmningskostnad blir markant lägre.

Kan vi dra ner på energikrävande lösningar så investerar vi inte bara i vårt eget välmående och i lägre kostnader – det är också en investering i vår miljö. Vi arbetar med både ”Luft-Luft värmepumpar” och ”Luft-Vatten Värmepumpar” samt komfortkyla, kylrum och frysrum.

Läs gärna mer på vår hemsida – länk finns från denna sida. Eller ring oss direkt så pratar vi!

Clarence med personal


Ps. Intressant information kan vara att en persons prestationsförmåga minskar med nästan hälften om det bara är ett par graders övertemperatur. Olycksrisken minskar också. Det finns många olika vinster i att vistas i bra luftmiljöer. Ds.

Kontaktuppgifter

Kontakt: Clarence Lundberg

Telefon: 070-638 61 00

Hemsida: www.friskaflaktar.se/kylochvarme/

Referensbilder