HärjedalsKök

Hembesök utan kostnad - i Norrtälje!

Härjedalskök erbjuder hembesök hos dig för att på plats visa exempel på skåpluckor, lådor och inredningar i fin design och utvalda material. Du får goda råd och förslag på hur just ditt kök kan förbättras, både gällande utseende och funktion och du får ett prisförslag utifrån dina önskemål. 

När du har bestämt dig så tar vi mått och köksluckorna och lådfronterna handtillverkas i vår egen fabrik i Funäsdalen. Det blir mycket billigare och enklare än att riva ut det gamla köket och montera upp ett nytt eftersom vi bygger på befintliga stommar. Kvaliten blir hög och du kan utforma det nya köket annorlunda än det gamla. Till exempel vill många nu ha lådor i stället för skåp. Det är inga problem eftersom vi kan skräddarsy efter måtten i ditt befintliga kök. 

När köket är färdigbyggt uppe i Funäsdalen kommer våra montörer hem till dig och installerar det. Luckor, lådor, handtag med mera sätts på plats och oftast är det klart på några timmar. Nu har du ett nytt och fint kök som förutom att det skapar glädje och trivsel varje dag, även förhöjer värdet på din bostad betydligt. 

Jag som är områdesansvarig i Österåker och som du kommar att träffa heter Sandra Hall och är bosatt här i kommunen med min familj. Skidåkning är mitt stora intresse, och gärna i Funäsdalen förstås! 

Att arbeta med Härjedalskök är verkligen toppen. Det är så kul att komma hem till människor, se olika kökslösningar och över en fika titta, mäta och diskutera. Så tveka inte att kontakta mig även om du bara är i början av dina köksfunderingar. För mig är det mycket värdefullt att se olika kök och ge förslag, och du behöver inte alls känna att du måste bestämma dig. Vi möts helt förutsättningslöst. 

 Varmt välkommen! 

 Sandra Hall

Kontaktuppgifter

Kontakt: Sandra Hall

Telefon: 0703-74 68 00

Hemsida: www.harjedalskok.se

Referensbilder