Kronos Bygg & Konsult

Allt inom byggnation  - projektledning och hel-entreprenad

Välkommen till Kronos Bygg & Konsult. Jag som driver företaget heter Johan Gustafsson och bor i centrala Norrtälje med min familj, i ett 70-tals hus där det ständigt finns nya detaljer att förnya och förbättra.  Min erfarenhet av byggbranschen är gedigen, från sommarjobb till traditionell utbildning på gymnasienivå, Bygg & Anläggning. Därefter startade en lång anställningperiod inom Olle Sahlens Bygg, ett större byggföretag där jag både arbetade som snickare och så småningom även som arbetsledare. 

Att bo och arbeta närmare hemmet i Norrtälje lockade mig, så småningom var det dags att starta eget. Nu tar jag gärna uppdrag i Norrtälje och Roslagen men även mot Stockholmshållet ibland. Min gräns går dock vid Stocksundsbron. Att arbeta utan långa resvägar är bra för mig och min familj, för mina kunder och naturligtvis för miljön i stort också.

Anlita mig för allt inom byggnation. Hela husbyggnadsprojekt, till- och ombyggnationer och renoveringar. Kök- och badrumsrenoveringar och naturligtvis även när det gäller helt nya badrum och/eller kök. Om du vill fungerar jag som projektledare och ser till att rätt kompetens kommer och gör exempelvis elinstallation och VVS-installation på rätt tid i arbetsgången. Det kan vara skönt att ha en enda kontaktperson, eller hur?

Mitt kontaktnät med andra yrkeskompetenser är väl upparbetat och jag har ett nära samarbete med andra byggnadssnickare, elektriker, rörmokare och andra som kan vara svåra att få tag på om man inte har kontakter.

Varmt välkommen att kontakta mig!  Välkommen!

Johan Gustafsson 

Kontaktuppgifter

Kontakt: Johan Gustafsson

Telefon: 072-851 51 55

Referensbilder