Nordströms Måleri & Bygg

Måleri till fasta priser

Jag som driver Nordströms Måleri heter Henrik Nordström och jag bor med min familj i Norrtälje. Jag utbildade mig till målare som ung och genomgick lärlingstiden. Efter utbildningen arbetade jag några år som målare, några år med lösulls-isolering och även som stenarbetare i ca 7 år. Vid sidan om isolering-och stenarbetet målade jag så fort möjligheten dök upp. När jag utförde måleriarbeten tyckte uppdragsgivarna att jag gjorde ett bra jobb och ville anlita mig till fler uppdrag. Det gav mig till slut modet att starta egen målarfirma, det var för ca 8 år sedan.  Totalt har jag varit verksam som målare i ca 18 år.

Mitt stora intresse är utförsåkning. Jag åker gärna, i Sverige och i alperna - så ofta som det är möjligt. Därför en bild nedan på mig i skidkläder :)

För mig är det viktigt att göra ett genomarbetat och högkvalitativt arbete. Jag utför ofta mina arbeten till fasta priser för att du som kund enkelt ska kunna förstå prisbilden. Jag ger gärna råd och vi kan tillsammans prata om dina önskemål. Jag planerar min tid för att alltid kunna hålla kvalitén till dig som kund, därför är det toppen om du hör av dig när tankarna börjar komma så att vi tillsammans kan planera när det ska utföras.

Jag målar invändigt och utvändigt. Nedan ser du lite exempel på utförda arbeten.

Ring mig så pratar vi!

Henrik

Kontaktuppgifter

Kontakt: Henrik Nordström

Telefon: 073-663 11 15

Referensbilder