Roslagsträdgård AB

Trädgårdsskötsel Beskärning Trädfällning

Välkommen till Roslagsträdgård AB,  ett trädgårdsföretag med bas i Norrtälje och verksamhet i hela Roslagen. Vi vänder oss till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och övriga markägare.

Inriktningen är i första hand Trädgårdsskötsel och då gärna med planerade skötselavtal där vi tillsammans gör en plan för hur trädgården ska skötas efter säsongens variationer. Vi bestämmer en tidsplan och en skötselplan som kan kompletteras om nya behov uppstår. Om du bara vill anlita oss för trädgårdsskötsel vid enstaka tillfällen och med olika punktinsatser går det såklart också bra.

Under tidig vårvinter är det dags för Beskärning av träd och buskar. Det kan ligga som en planering i skötselplanen och då anpassar vi åtgärderna när det passar som bäst i förhållande till väderleken. Likaså när det gäller beskärning går det jättebra att ringa om du vill ha hjälp vid ett enda tillfälle. 

Trädfällning kan vara nog så dramatiskt, så det är skönt att anlita expertis. Det tyngre och svårare än man tror  och när trädet väl är fällt och avkvistat så står man där med mängder av ris som ska fraktas bort. Inte nog med det . . . .det blir en stubbe kvar också Vi har kompetens,  modern utrustning, maskiner, rejäla motorsågar, stubbfräsare och möjligheter till bortforsling, så tveka inte att kontakta oss!

Markanläggning, stensättning, trädgårdsplanering, plantering och mycket mer kan vi erbjuda. Ring och berätta om dina behov och önskningar!

Jag som driver Roslagsträdgård AB heter Fredrik Hedin och bor med min familj i Norrtälje. Min utbildning fick jag på Säbyholm med trädgårdsinriktning och därefter blev det arbete i olika företag med markanläggning och trädgårdsskötsel. Där fick jag också uppdrag som platschef, produktionschef och projektledare på skötselavdelningar. Sedan maj 2015 har jag arbetat i mitt egna företag. Jag har säsongsanställda och ett stort samarbete med olika kompetenser och yrkesmän som passar verksamheten.

Du är varmt välkommen att kontakta mig så pratar vi om ditt behov av hjälp. Välkommen!

Fredrik Hedin 

Kontaktuppgifter

Kontakt: Fredrik Hedin

Telefon: 072-226 20 08

Referensbilder