Ulf Svärds Måleri i Roslagen AB

Allt inom modernt och tradionellt måleri 

Ulf Svärds Måleri är ett familjeföretag i Norrtälje med gedigen yrkeserfarenhet. Vi arbetar i Roslagen, Stockholmsregionen och även i Sthlms Skärgård och tar uppdrag både från privatpersoner och från företag. Vi utför alla typer av måleriarbeten i lägenheter, villor, fritidshus och kontor. För att kunna erbjuda våra kunder bästa service arbetar vi med moderna och effektiva metoder. Vi utför måleriuppdrag både inomhus och utomhus. Fönsterrenovering är något av en specialitet, mer om det längre ner i texten.

Kvalitetsgaranti och bakgrund. Jag som driver företaget heter Ulf Svärd och har glädjen att få arbeta tillsammans med mina söner. Vi bor utanför Norrtälje närmare bestämt i Räfsnäs, Gräddö. Skärgården ligger mig mycket varmt om hjärtat och jag tar gärna uppdrag ute på öarna dit jag transporterar mig med egen båt. Jag är upplärd av fina gamla målarmästare inom Sankt Eriks Yrkesutbildning i Stockholm och hade förmånen att få arbeta som anställd med dessa fantastiskt kunniga yrkesmän i många år. År 1989 startade jag egen verksamhet. Gedigen kvalitet och professionalitet är av yttersta vikt för mig. Renovering av gamla fastigheter i sekelskiftesstil med fönster i kärnvirke är en specialitet. Jag har också värdefulla kontakter gällande specialuppdrag som exempelvis ådring och marmorering.

Interiört, målning och tapetsering. Vi utför alla förekommande arbetsuppgifter inom traditionellt måleri. Målning och tapetsering av bostäder, affärslokaler, offentliga byggnader och industrifastigheter. Vi utför även all typ av målning av snickerier och trälagning.

Exteriört, all typ av utomhusmålning. Regelbunden fasadmålning skyddar din fastighet och gör så att fasaden håller sig vacker länge. Innan arbetets utförande görs en noggrann projektplan. Fönster-renovering i egna verkstäder. Vi erbjuder hämtning av fönster som renoveras i våra specialverkstäder i Norrtälje eller Järfälla. Under arbetet täcks ert fönster med ett skydd. Isoleringen tätar och håller temperaturen bra. Det innebär att du kan vistas i huset under tiden fönsterrenoveringarna pågår. Flera olika typer av fönsterrenoveringar är möjliga som exempelvis; 

Energiglas - Säkerhetsglas - Byte av fönsterglas - Kulturglas - Vanligt planglas - Isoleringsglas - Fönstertätning - Fönsteravslutning

Mer om snickeriet - Räfsnässtolen! Räfsnässtolen är handgjorda loungefåtöljer i vårt egna snickeri i Norrtälje. Fåtöljerna är byggda i förklassigt virke som A-klassad furu och kärnfuru. Fåtöljerna är efterbehandlade med kisel och är  miljövänliga. Den speciella designen och utformningen innebär att inget bord behövs! Det är bara att placera ut stolarna på trevliga platser och duka upp mat och dryck på de väl tilltagna armstöden. Är du intresserad av Räfsnässtolen, kontakta oss gärna för mer information! 

Varmt välkommen med din förfrågan! Vi startar med en förutsättningslös diskussion per telefon! 

Ulf Svärd (Målare)
Carl Svärd (Målare)
Emil Svärd (Finsnickeri

Kontaktuppgifter

Kontakt: Ulf Svärd

Telefon: 070-754 22 26

Hemsida: www.usvardsmaleri.com

Referensbilder